Nieuwe zoekfunctie, adresboek en GLS update

Afgelopen week is er weer een nieuwe versie van Pakketpartner live gegaan. Een update die al een tijdje in ontwikkeling was en waar veelvuldig om gevraagd is. Tot voor kort was het alleen mogelijk om bestellingen te doorzoeken op referentie. Met deze update is het nu mogelijk om bestellingen te doorzoeken op wat je maar wil. Een e-mailadres van een klant, een adres, een naam, een bepaalde datum of een bepaalde webshop. Naast het doorzoeken van bestellingen hebben we dit ook mogelijk gemaakt voor zendingen, die nu bijvoorbeeld eenvoudig op track en trace code gevonden kunnen worden.

Deze zoekfunctie is tevens te gebruiken bij het handmatig aanmaken van een zending om eenvoudig een zending te maken naar een reeds bekend adres.

Verbeterde gebruiksvriendelijkheid
Naast het zoeken hebben we op het gebied van vormgeving een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is nu de menu balk in te klappen waardoor er meer ruimte is voor de informatie waar het allemaal om gaat.

Uitbreiding van de GLS koppeling
Aan onze GLS koppeling is de mogelijkheid toegevoegd om zendingen middels GLS Express en met zaterdaglevering aan te maken.