Belangrijke informatie ivm nieuwe lockdown

Minister-president Rutte heeft vanavond een “harde lockdown” aangekondigd. Een van de maatregels is dat niet-essentiĆ«le winkels tot en met 19 januari 2021 dicht moeten blijven. Servicepunten voor het ontvangen en versturen van pakketten mogen open blijven, maar de verwachting is dat veel servicepunten alsnog dicht zullen gaan. Overweeg daarom om levering bij afhaalpunten in de checkout uit te schakelen.

Pakketpartner houdt uiteraard rekening met een toenemend aantal te verwerken zendingen. Wij blijven ons platform maximaal monitoren en zonodig vergroten wij direct de capaciteit.

Vervoerders worden door deze nieuwe lockdown extra belast. Zeker in combinatie met de december maand die altijd al druk is. Houd er daarom rekening mee dat zendingen vertraagd kunnen zijn. Het is aan te bevelen om dit duidelijk te communiceren naar je klanten.

Blijf veilig, blijf gezond!